Agenda
01-07 Jubileumreceptie
12-06 Special Olympics 2021
Overzicht >>
 

Wedstrijden deze week
Er zijn geen wedstrijden
deze week.
 
 
 
 
 
Lid worden

Introductie K.V. Refleks
Voor een eerste kennismaking met korfbal en de vereniging Refleks hebben we wat zaken op een rijtje gezet om je een indruk te gegeven waar je aan begint indien je mocht besluiten lid te worden van onze vereniging.
 
Refleks is de enige korfbalvereniging in Rijswijk en wordt geheel gerund door vrijwilligers. Voor de jeugd is er de commissie Jeugd Technische Commissie& (JTC). De leden van de JTC regelen alle zaken voor jullie, zoals teamindelingen, trainers en scheidsrechters, trainingstijden, contacten met de korfbalbond en nog veel meer. Voor de junioren en senioren is er de TC, Technische Commissie.
 
Korfbal is een teamsport met minimaal 4 meisjes/dames en 4 jongens/heren per team. Het uitleggen van de spelregels vergt een heel boekwerk, maar deze regels leer je vanzelf tijdens de trainingen en vooral wedstrijden.
 
Voor je besluit lid te worden mag je een paar keer meetrainen om te kijken of je korfbal echt wel een leuke sport vindt.
 
Leeftijdscategorieën (peildatum is 1 januari)
Kangoeroeklup: 2 t/m 5 jaar
Pupil: 6 t/m 11 jaar
Aspirant: 12 t/m 15 jaar
Junior: 16 t/m 18 jaar
Senior: vanaf 19 jaar
 
Kleding voor de wedstrijden
Refleks-shirt, zwart sportbroekje voor jongens/heren, zwart rokje voor meisjes/dames, veld- en zaalsportschoenen.
De Kangoeroes hoeven nog geen shirt te kopen. Zij spelen af en toe een toernooi waarvoor ze een shirt van de vereniging in bruikleen krijgen. Kleding is met korting te koop via de webshop.
 
Trainingen
Van augustus t/m oktober en van april t/m juni op dinsdag- en vrijdagavond op het veld. Van november t/m begin maart in de op dinsdag-, vrijdagavond.

Hier kunt u de actuele trainingstijden vinden (november 2019).
 
Wedstrijden
De jeugd speelt op zaterdag, 1x per 14 dagen op ons eigen veld (of eigen zaal: De Schilp), de andere week bij de tegenstander.
De junioren en senioren spelen op zondag (kan ook incidenteel op zaterdag als er tegen een team gespeeld moet worden wat alleen op zaterdag speelt.
 
Andere activiteiten
Buiten de trainingen en wedstrijden worden er nog allerlei andere activiteiten georganiseerd, zoals jeugdkamp, Sinterklaasfeest, knutselmiddagen, filmavonden, afsluitdag, feestavonden en nog veel meer.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal een jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het eerstvolgende jaar. Op 1 juli wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd. Tussentijdse opzeggingen zijn mogelijk, maar een contributieverplichting blijft bestaan. Indien u voor het volgende seizoen op wilt zeggen is de opzegtermijn 30 dagen, dat wil zeggen voor 1 juni.
 
Ooievaarspas
Ooievaarspashouders kunnen bij ons reductie krijgen op de contributie.
Meer informatie over de Ooievaarspas kunt u vinden op www.ooievaarspas.nl.
Of vraag informatie via leden@refleks.nl
 
Nog vragen?
Stuur dan een mail naar nieuwlid@refleks.nl

Direct inschrijven?
 
E-mailadres:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd
Wachtwoord vergeten?

BestUURtje
Log in om de keek op de
week te lezen.

Verjaardagen
6Janine Huesken(41)
6Dani Meijer(14)
6Chris van de Coevering(30)
6Tessa Jense(12)
7Amber Lager(21)

Volg Refleks via facebook.com/kvrefleks Volg Refleks via twitter.com/kvrefleks