Agenda
22-03 Bingo
12-06 Special Olympics 2020
01-07 Jubileumreceptie
Overzicht >>
 

Wedstrijden deze week
Zaterdag 29-02
TijdWedstrijd
09:00 ONDO (G) E1 - Refleks E1
09:00 ONDO (G) F4 - Refleks F2
10:45 Avanti/Post Makelaardij E8 - Refleks E4
 
 
 
 
 
08-10-2019Refleks 1 wint na uitstekende wedstrijd van Sporting Trigon 1

Na 3 weken op rij met 1 punt verschil verloren te hebben, begint het vlaggenschip van Refleks met alle strijd aan de wedstrijd. Refleks is genoodzaakt deze wedstrijd te winnen om de achterstand op de concurrentie te verkleinen. Helaas had Refleks 2 een verkeerd voorbeeld gegeven door met 22-12 te verliezen van Sporting Trigon 2. In het begin van de wedstrijd laat Refleks 1 gelijk zien dat het vandaag niet makkelijk gaat worden voor Sporting Trigon.

Waar Refleks het de afgelopen weken na liet om in het begin van de wedstrijd te scoren, wordt meteen in de eerste aanval gescoord door Jeffrey Mosterd. Hierna begint het stuivertje wisselen met Sporting Trigon. Refleks heeft er goede aanvallen tussen zitten met meerdere schoten waardoor er meer vertrouwen is. De ruststand is dan ook 9-10 in het voordeel van Refleks.

In de tweede helft loopt Refleks een kleine achterstand op van 2 doelpunten, deze wordt echter weer ingehaald in 10 minuten voor tijd. Onder andere door een doelpunt van Jascha van Lith, die bij zijn vorige schot nog riep: “Sorry Thom, ik heb echt geen kracht meer”. Thom mosterd en Matthijs Schouten die deze wedstrijd samen goed zijn voor 15 doelpunten hebben hiermee hun fout(jes) van de afgelopen weken een klein beetje goed gemaakt.

Uiteindelijk blijkt dit een wedstrijd te zijn die weer tot op het einde spannend blijft. Gelukkig heeft Refleks hier nu voldoende ervaring in opgebouwd. Refleks trekt uiteindelijk de overwinning met 20-22 over de streep. De wedstrijd werd niet gewonnen als de dames niet zo goed in hun rol als aangeef zaten deze wedstrijd, de volle complimenten naar Mandy, Rachelle, Jennifer en Maureen.

Op zaterdag 12 oktober speelt het vlaggenschip uit bij Korbis, de selectie van Refleks gaat er dan alles aan doen om een keer met 4 punten terug naar Rijswijk te komen.

Over het algemeen een happy cappy.

Matthijs schouten


<< Terug
 
E-mailadres:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd
Wachtwoord vergeten?

BestUURtje
Log in om de keek op de
week te lezen.

Verjaardagen
2Charly Steijn(8)
3Desiree de Vreugd-Boersen(37)
5Julia Verheij(17)
5Ruud Romer(29)
6Arjan Maltha(41)

Volg Refleks via facebook.com/kvrefleks Volg Refleks via twitter.com/kvrefleks