Agenda
01-07 Jubileumreceptie
12-06 Special Olympics 2021
Overzicht >>
 

Wedstrijden deze week
Er zijn geen wedstrijden
deze week.
 
 
 
 
 
05-05-2020Vanavond worden trainingen hervat
Vanavond starten de trainingen voor de jeugd weer bij ons na een korfbal loze periode. Het is van belang dat jullie het protocol (hier te lezen) hebben gelezen. Wij vragen uw begrip hiervoor en ook mee te werken.
 
Wij zullen vanavond bij het grote hek de kinderen verwelkomen en ze begeleiden naar het juiste veld. Wij vragen u hierbij om dus niet het terrein op te komen. Na de training zullen wij ze ook weer begeleiden naar het grote hek. Hierbij vragen we u maximaal 10 minuten voor aanvang van de training te arriveren en niet eerder dan het einde van de training om opstoppingen te voorkomen.
 
Het terrein is dus ook niet open voor een gesprek met trainers of coördinatoren. Ook is het terrein niet open om te kijken naar de trainingen met uitzondering van bestuur en coördinatoren die bezig zijn met de teamindelingen voor komend seizoen. Wij zullen iedereen die blijkt te komen voor de gezelligheid ook direct verzoeken het terrein te verlaten.
 
Laat de trainende kinderen thuis zijn of haar handen wassen voor en na de training en blijf thuis bij klachten zoals beschreven in het protocol.
 
Laten we er met zijn allen wat leuks van maken voor de kinderen en laten we ons houden aan de gestelde regels. Want Refleks doen we samen.
 
Het bestuur
 

<< Terug
 
E-mailadres:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd
Wachtwoord vergeten?

BestUURtje
Log in om de keek op de
week te lezen.

Verjaardagen
7Amber Lager(21)
8Tess Franken(11)
10Joke van Lith(60)
11Fleur van Mansvelt(17)
11Xander Voogt(7)

Volg Refleks via facebook.com/kvrefleks Volg Refleks via twitter.com/kvrefleks