Agenda
01-07 Jubileumreceptie
12-06 Special Olympics 2021
Overzicht >>
 

Wedstrijden deze week
Er zijn geen wedstrijden
deze week.
 
 
 
 
 
20-05-2020Nieuw protocol en voorlopige teams 2020-2021
Beste (jeugd)leden, ouders/verzorgers, trainers en overige betrokkenen, 
 
De mooie zonnige zaterdagen vol wedstrijden op het Refleks veld afsluitend met een BBQ  of de zaterdagen waarop we de verregende spelers aanmoedigen vanuit de kantine zullen nog even op zich laten wachten. Daarentegen zijn de jeugdtrainingen gelukkig alweer enkele weken van start. Dank alle voor de inzet en het opvolgen van de maatregelen in deze rare periode. Vanaf volgende week zullen ook onze senioren weer gaan trainen. Corona heeft ons genoodzaakt om de trainingsavonden te splitsen. De senioren zullen verdeeld gaan trainen op de maandag- en woensdagavond. 
 
Vanzelfsprekend Refleks doen we samen!
 
Daarnaast hebben de TC en JTC niet stil gezeten. Avonden zijn gevuld met Skype, Teams en houseparty sessies en vele belafspraken om voor het seizoen 2020-2021 tot een voorlopige teamindeling te komen. Wij willen erbij benadrukken dat het een voorlopige teamindeling van de jeugd en senioren betreft. Helaas hebben we het seizoen niet af kunnen maken en is het niet mogelijk geweest om voor de laatste zaken te kijken bij verschillende (oefen)wedstrijden. Gedurende het seizoen 2020-2021 is het mogelijk dat er wijzigingen plaatsvinden in de teamsamenstellingen. We zullen in ieder geval de eerste veld periode in de bijgaande teamsamenstelling starten. 
 
In de tussentijd zijn de regels waaraan wij ons moeten houden ook weer versoepeld. Daarom hebben wij een aangepast protocol online gezet. Lees deze ook weer goed door. Het nieuwe protocol is te lezen via: Refleks protocol corona 20 mei.
 
Ook zijn de trainingstijden aangepast. Hoe laat er vanaf a.s. vrijdag 22 mei wordt getraind is hier te lezen: Trainingstijden vanaf 22 mei.
 
Dan de voorlopige teamindelingen voor seizoen 2020-2021. Die zijn te vinden op Voorlopige teamindelingen 2020-2021.
 

<< Terug
 
E-mailadres:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd
Wachtwoord vergeten?

BestUURtje
Log in om de keek op de
week te lezen.

Verjaardagen
7Amber Lager(21)
8Tess Franken(11)
10Joke van Lith(60)
11Fleur van Mansvelt(17)
11Xander Voogt(7)

Volg Refleks via facebook.com/kvrefleks Volg Refleks via twitter.com/kvrefleks